Article_Top_970x250

Ivana Vida otkrila što stvarno misli o skandalu, a dotakla se i Jelene Veljače

OTVORILA SE

Ivana Vida otkrila što stvarno misli o skandalu, a dotakla se i Jelene Veljače

velj 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Ilustracija

⁣⁣- Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala.

Supruga nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida, na privatnom je Instagramu, u podugačkoj objavi, objasnila što misli o 'džemper' skandalu. 

- Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica jer sam 'sablaznila' i 'prenerazila' hrvatsku javnost, započela je Ivana.

   | Autor :

  ⁣⁣- Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala. Emotivna sam, otvorena, iskrena i na sve ljude gledam jednako. Kao što bi moj Domagoj bio na tapeti da napravi pogrešku na terenu, kao što bi neku manekenku ismijali da padne na pisti, našalila sam se na račun svoje stisnute majice, jer - Bože moj - greške se događaju svakome od nas - dodala je, prenosi Večernji.

Dotakla se i Jelene Veljače, koja je komentirala skandal: - Prodike mi drži netko tko napiše da ne bi takvo što objavila jer 'o njenoj volji ovisi njena egzistencija'. Pa tko onda na koga gleda s visoka? Nikada si ne bih dala za pravo to reći, jer smatram da moja spremačica sigurno može živjeti i bez mene jer je vrijedna osoba .

- Moj Instagram je - moj. Nije fejkerski, ne prikazujem samo ono lijepo nego ljudima koji me prate želim približiti svoj život, koliko su mi važni David i Domagoj i kako sam ponosna na njih i na nas. Koga ne zanima, ne mora me naravno pratiti. Ali ne morate me osuđivati jer sam SVOJA, samo zato što većina ljudi Instagram koristi da bi prikazala tek filtriranu, nasmiješenu i ulickanu verziju sebe, politički korektnu i često ne potpuno iskrenu.⁣ - naglasila je 25-godišnjakinja. 

Dnevnik.ba