StoryEditor
instagram

Ivana Paradžiković pokazala čime se bavi nakon prekida suradnje s Unom TV

Piše desk  /  11.08.2022., 13:16h

Nakon što je Una TV ukinula njezinu emisiju Lice pravde, voditeljica Ivana Paradžiković odlučila se vratiti prirodi pa je obrala smokvu i najavila svoj novi kulinarski pothvat. “Zauvijek, djevojka sa sela”, poručila je pratiteljima na Instagramu.

“Smokva je obrana. Ove je godine plan napraviti od njih energetske pločice. Prošle sam ih osušila toliko da sam ih donedavno imala u zamrzivaču”, pohvalila se Paradžiković.

“Neki kažu da je u svakoj smokvi jedna razgrađena osa kojoj se, kada uđe u nju da je opraši, slome krila pa ne može van. Drugi pak da je to čista budalaština i da se smokvin plod razvija bez oplodnje… Ja samo znam da ih obožavam”, zaključila je svoju novu objavu.

Ipak, nije precizirala hoće li energetske pločice od smokve plasirati na neumoljivo tržište bioproizvoda ili će ih podijeliti bližnjima i sinu koji je u dobi kad je energetska okrjepa itekako važna i poželjna.

Podsjetimo, Ivana je proteklih (tje)dana u medijima bila zahvaljujući novom razvoju situacije na Uni TV, regionalnom kanalu na kojem je vodila emisiju, prvu nakon naglog odlaska s Nove TV. Iako se danima pisalo o “otkazu”, Paradžiković je za Večernji pojasnila priču.

“Nikada nisam bila zaposlenik Une. Isporučujem sadržaj preko svog obrta na temelju ugovora koji nije otkazan. Jako mi je žao kolega snimatelja, montažera, novinara, svih zaposlenika na televiziji, prije svega vrhunskih profesionalaca, koji su dobili otkaz. I žao mi je što gledatelji nemaju priliku gledati emisiju koju radim jer sam na nju izuzetno ponosna. Vrhunski televizijski proizvod”, rekla je Paradžiković.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 05:28