StoryEditor
instagram

Ivana Knoll oduševila pratitelje novim objavama, najviše vještinama roštiljanja

Piše desk  /  06.07.2022., 07:54h

Najpoznatija hrvatska navijačica i model Ivana Knoll pratiteljima je na Instagramu otkrila da se vratila u Hrvatsku, a pri tome im je servirala zanimljiv i provokativan sadržaj.

Kroz nekoliko storyja Ivana je pozirala u minijaturnom bikiniju sa crveno-bijelim kockicama i otkrila koliko uživa u bazenu, no to nije bilo sve. Fotografirala se preznojena nakon treninga, ali i dok je pekla roštilj, a pravu poslasticu ostavila je za sami kraj.

image

Ivana Knoll

SCREENSHOT - Instagram

“Zapravo kad bolje razmislim ja treniram da mogu više jest, a ne daj Bože kad zabrijem da sam na masi”, napisala je Ivana.

Ivana je pravu poslasticu čuvala za kraj. Naime, u posljednjoj objavi Ivana je pratiteljima pokazala vrlo zavodljiv ples, no, sudeći po nekim komentarima, možda je posljednje iznenađenje mogla i preskočiti. Naime, iako je dobila cijeli niz komplimenata na račun izgleda, mnogima je ples bio čudan.

image

Ivana Knoll

SCREENSHOT - Instagram
image

Ivana Knoll

SCREENSHOT - Instagram

“Možda imaš tijelo ali ples ti nimalo nije jača strana. Šta je ples gu*it se i vrtit noge ko da su dva šarafa na infuziji?!”, negodovao je jedan pratitelj. “Šta je ovo, koji *****?” upitao je drugi pratitelji, a treći je dodao da se i pitam pita. “Zabacuje nogama i glavom kao da ima neki napada”, dodao je.

Podsjetimo, Ivana je u razgovoru za rtl.hr otkrila da se želi preseliti u Sjedinjene Američke Države. Trenutno je u pregovorima s renomiranim modnim agencijama, a otkrila je i da ju je kontaktirao urednik meksičkog Playboya.

“Najpoznatiji magazini na svijetu me prate na društvenim mrežama, glavni urednik Playboy Mexica me osobno kontaktirao za snimanje i napisao članak o meni”, istaknula je.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 05:36