StoryEditor
celebrity

Iva Majoli pokazala stan u koji se preselila nakon udaje za talijanskog poduzetnika

Piše desk  /  09.10.2022., 17:04h

Iva Majoli podijelila je s pratiteljima na Instagramu fotografiju svog novog doma.

Bivša tenisačica prije nekoliko dana se u Milanu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a sada je na Instagram Storyju podijelila fotografiju svog novog doma u kojem živi sa suprugom. Trenutno su ondje u prvom planu buketi cvijeća koje je dobila na vjenčanju.

Majoli je zahvalila svima uz prepoznatljivu glazbu iz kultne serije Bračne vode, koje se danas mnogi sjećaju po duhovitim scenama iz bračnog života neobične obitelji Bundy.

image

Iva Majoli pokazala stan u koji se preselila nakon udaje za talijanskog poduzetnika

DRUšTVENE MREžE -

Dan nakon vjenčanja ugostila je obitelj i prijatelje na ručku

Podsjetimo, s Robertom Calegarijem se vjenčala u milanskoj vijećnici, a slavlje se nastavilo u hotelu Principe di Savoia. Na društvenim mrežama osvanule su brojne snimke i fotografije sa svadbenog slavlja. Dan nakon vjenčanja Iva je ugostila obitelj i prijatelje na ručku u jednom milanskom hotelu.

Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja. Mara je snimila Ivu, koja je zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

"Hvala, prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Majoli.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 13:55