StoryEditor

Istražitelji pregledavaju Lanin mobitel: Viber poruke otkrivaju ubojicu?

Piše D  /  19.11.2019., 10:11h

Nakon što su njemački stručnjaci uspjeli otključati mobitel Lane Bijedić (19) iz Mostara, istražitelji sada pokušavaju doći do informacija i podataka koji će riješiti slučaj. Vještačenje mobitela trebalo bi završiti u utorak. Istražitelji su već ranije dobili listu poziva na dan ubojstva djevojke no ona im navodno nije bila od velike pomoći.

Istražitelji sada provjeravaju pozive i poruke, ali i poruke koje su upućene s Vibera, WhatsAppa i slično. Navodno su se istražitelji posebno koncentrirali na Viber na koji je Lana kobnog dana slala i primala poruke i pozive, piše Dnevni Avaz.

Podsjetimo, istražitelji zasad nemaju nikakav dokaz niti trag koji bi mogao dovesti do ubojice i polažu velike nade u podatke s mobitela.

Oni bi trebali objasniti zašto je Lana krenula iz Mostara u kojem je živjela autobusom u Čapljinu. Majci je naime lagala da ide s prijateljicom na kavu. Od autobusne stanice u Čapljini Lana je pješačila do naselja Trebižat. Viđena je i na vijaduktu Studenci, ispod kojeg je njeno mrtvo tijelo u rijeci Studenčici kod Ljubuškog pronašao lokalni ribar. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 15:25