StoryEditor

Ispovijest radnika koji je prepoznao ubojicu: Nakon kupovine otišao je u pravcu Busovače

Piše D  /  14.01.2021., 05:01h

Nakon opsežne policijske potrage za ubojicom, turskim državljaninom Canerom Taylanom, policija ga je danas oko 14 sati uhitila u napuštenoj kući u naselju Raško Polje, nekoliko kilometara od Busovače.

Ubojica je uhvaćen zahvaljujući prijavi radnika sa lokalne benzinske crpke, kod kojih je u dva navrata kupovao cigarete i alkohol.

Nosio kapu i masku

- Došao je pješice sinoć oko 20:25 sati iz pravca Busovače. Uzeo je nekoliko piva i otišao ponovno u pravcu Busovače. Radnom kolegi je bio sumnjiv, obzirom da se vidjelo da mu naš jezik nije materinji. Malo je, kako ja to kažem, zanosio. Nismo bili sigurni je li to on, obzirom da je imao kapu i nosio masku. Kolega je nazvao policiju i prijavio - rekao nam je radnik Alaudin, prenosi Dnevni avaz.

Nedugo nakon toga, kaže, vratio se i kupio cigarete i tri upaljača. 

Prepoznali ga

Ponovno iz istog pravca došao je, pozdravio nas sa selam alejkum, kupio cigarete i tražio još neke ženske cigarete i tri upaljača. Nakon toga bilo mu je jasno da ga gledamo i da smo ga prepoznali, te se uputio u istom pravcu odakle je i došao - kazao nam je radnik.

Kasnije je, kaže čuo, da je policija nedaleko od benzinske crpke pronašla njegove tragove, kao i tragove od vrećice s pivom koje je kupio na crpki. Za njim se tragalo od jučer zbog ubojstva Ramiza Odobašića i Arslana Mujića. Protiv njega je zeničko tužiteljstvo otvorilo istragu zbog dvostrukog ubojstva.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 02:10