Article_Top_970x250

ISPOVIJEST 20-GODIŠNJAKA KOJI JE NA LUTRIJI OSVOJIO 450 MILIJUNA DOLARA Planiram pomoći obitelji

SHANE MISSLER

ISPOVIJEST 20-GODIŠNJAKA KOJI JE NA LUTRIJI OSVOJIO 450 MILIJUNA DOLARA Planiram pomoći obitelji

sij 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Prošlog tjedna na američkoj lutriji Mega Millions izvučen je jackpot od 450 milijuna dolara, četvrti najveći u povijesti te igre na sreću.

Sretni dobitnik je 20-godišnji mladić iz Floride Shane Missler, koji je odlučio da će radije uzeti jednokratnu isplatu od 282 milijuna dolara nego da primi puni iznos u više isplata kroz duži period vremena, piše BBC.

Kad su njegovi brojevi zaista izvučeni Missler je na Facebooku napisao kratki status s porukom "O. Moj. Bože". Svoj dobitni listić pokazao je javnosti u petak, u podružnici Mega Millions lutrije u gradu Tallahasseeju, a pratili su ga njegov odvjetnik i otac.

Missler je rekao da je na večer izvlačenja imao osjećaj da će dobiti na Mega Millions lutriji, a s dobivenim novcem planira se prvo "malo zabaviti". No, to neće biti jedina svrha u koju planira utrošiti povijesni dobitak.

- Ja imam samo 20 godina, ali s ovim dobitkom planiram ostvariti niz svojih interesa, pomoći obitelji, ali i učiniti stvari na dobrobit čovječanstva. Također planiram i započeti put prema financijskom uspjehu tako da mogu ostaviti i neko naslijeđe za budućnost - rekao je sretni dobitnik za Tampa Bay Times.

- U ovo kratko vrijeme koliko živim, naučio sam da treba biti pozitivan i ostati vjeran samom sebi kako biste bili nagrađeni. Veselim se budućnosti! - dodao je Missler.

Njegov odvjetnik je pak dodao da je Missler napustio svoj posao u kompaniji koja je provodila prethodne provjere zaposlenika.

Napomenimo još da je Missler dobitni listić kupio u gradu u kojem živi, Porth Richeyu, 64 kilometra sjeverno od Tampe. Odabrao je opciju "brzog odabira" kojom su mu nasumično odabrani dobitni brojevi - 28, 30, 39, 59, 70 i "Mega Ball" broj - 10.


Facebook / Shane Missler

Shane Missler


 

Article_Bottom_970x250