StoryEditor

Iranske snage ispalile 20 projektila na izraelske ciljeve na Golanskoj visoravni

Piše D  /  10.05.2018., 07:05h

Conricus je izvijestio i da je Izrael presreo "nekoliko" raketa te da nije bilo izvještaja o žrtvama. Također, rekao je kako se niskima procjenjuju štete na izraelskim položajima. Istaknuo je i da je Izrael uzvratio za taj napad, bez iznošenja detalja. "Mi smo se osvetili, ali nemam nikakvih detalja o tome", rekao je, prenosi Index.hr.

Nakon što je uočio "neredovite aktivnosti iranskih snaga u Siriji", kako ih je opisala izraelska vojska, Izrael je u utorak naredio lokalnim vlastima na Golanskoj visoravni pod njegovim nadzorom da "otključaju i urede skloništa" za zaštitu u slučaju bombardiranja.

Izraelske rakete pogodile mjesta protuzračne obrane, radar i skladište streljiva

Izraelske rakete tijekom napada pogodile su u Siriji nekoliko mjesta protuzračne obrane, radarsko mjesto i skladište streljiva, izvijestili su u četvrtak sirijski državni mediji.

Sirijska novinska agencija Sana izvijestila je da je sirijska zračna obrana oborila desetke izraelskih raketa, ali i da su neke od njih uspjele pogoditi mjesta protuzračne obrane, radar i skladište streljiva. Dodala je i da su neke od izraelskih raketa srušene južno od grada Homsa.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 19:43