Article_Top_970x250

Inzko čestitao Banjoj Luci, zaboravio na Mostar

visoki predstavnik

Inzko čestitao Banjoj Luci, zaboravio na Mostar

ruj 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Photojoiner

'Ovo je zaista odličan uspjeh za Banju Luku i želim čestitati svakoj osobi u odličnom timu koji je predvodio gradonačelnik Igor Radojičić'', rekao je Inzko.

Visoki predstavnik Valentin Inzko čestitao je gradonačelniku Banje Luke i visoko profesionalnom i kreativnom timu koji je radio na kandidaturi tog grada za europsku prijestolnicu kulture 2024.. OHR im je čestitao na tome što su dospjeli u finale, zajedno s norveškim gradom Bodo, koji je u konačnici izabran.

''Ovo je zaista odličan uspjeh za Banju Luku i želim čestitati svakoj osobi u odličnom timu koji je predvodio gradonačelnik Igor Radojičić, što su svijetu pokazali drugačiju sliku RS i BiH, sliku koja pokazuje sve što ova zemlja i njeni ljudi imaju ponuditi Europi kao svome domu. Posebno je ohrabrujuće što su kandidaturu Banje Luke podržali Bihać i Jajce, u okviru projekta “Koalicija bh. gradova”, i nadam se da će se sinergija i uloženi napori na ovom projektu nastaviti u budućnosti i polučiti vidljive rezultate i unutar Bosne i Hercegovine'', rekao je visoki predstavnik, priopćeno je iz OHR-a.

Visoki predstavnik očito je zaboravio da je u utrci za prijestolnici kulture, osim Banje Luke, sudjelovao i grad Mostar.

Dnevnik.ba