StoryEditor

Intenzivirana potraga za Gačićem, u Sarajevo stiže dodatnih 130 policajaca

Piše D  /  11.02.2019., 09:02h

U Županiju Sarajevo danas kao ispomoć dolazi 130 policajaca iz drugih županija i to nakon evidentno narušene sigurnosne situacije i ubojstva policajca kod Tarčina. Ministar unutarnjih poslova Županije Sarajevo Admir Katica poručio je da će učiniti sve da se ubojica pronađe, a kako bi se sigurnost pojačala, u Sarajevo danas stiže dodatnih 130 policajaca, prenosi klix.ba.

Od jučer je i službeno objavljeno da policija vrši potragu za Edinom Gačićem zbog ubojstva policajca i to nakon balističke obrade čahura pronađenih na mjestu ubojstva. Naime, ustanovljeno je da su čahure pronađene u Suhodolu ispaljene iz istog oružja kao i u slučaju ubojstva Sauda Sultanića u Podorašcu.

Nakon očevida u Suhodolu ustanovljeno je da nije bilo borbe te da je ubojica policajcu Mahiru Begiću ispalio tri metka u grudi i jedan u glavu.

Opsežna potraga koja je trajala jučer cijeli dan nije dala rezultate. Vlada ŽS je čak obznanila da će novčano nagraditi svaku informaciju koja bude dala rezultata. Mnoštvo dojava policija je zaprimila jučer, na nekoliko lokacija su presretani ljudi i vršeni pretresi objekata, ipak bezuspješno.

Građani su u strahu, naročito mještani u okolini Tarčina, Hadžića i Pazarića. Roditelji se plaše slati djecu u školu. 

Krije li se Gačić u šumi na području općine Hadžići ili je već stigao do Sarajeva, nepoznato je i policiji koja poručuje da čini sve kako bi ovaj serijski ubojica bio priveden pravdi.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:41