Article_Top_970x250

Iniesta nahvalio Raketu: "On je velik igrač, nikad ga ne bih pustio iz Barcelone"

legendarni igrač

Iniesta nahvalio Raketu: "On je velik igrač, nikad ga ne bih pustio iz Barcelone"

stu 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 24sata.hr

Iniesta, koji karijeru dovršava u japanskom Kobeu, jedan je od mnogih koji ne znaju zbog čega je iz naslovne uloge Raketa odjednom došao u sporednu, u ulogu grijača klupe.

Ja ne bih prodao Rakitića. Smatram da je veliki igrač, komplimentirao je veliki Andres Iniesta (35) hrvatskom reprezentativcu u razgovoru za španjolsku Marcu.

Iniesta, koji karijeru dovršava u japanskom Kobeu, jedan je od mnogih koji ne znaju zbog čega je iz naslovne uloge Raketa odjednom došao u sporednu, u ulogu grijača klupe kojemu je "plafon" pola sata po utakmici kao što je dobio protiv Valladolida kada je bio asistent.

- Ne znači da više nije sjajan igrač zato što ove sezone nije u glavnoj ulozi. Veličanstveno je što on godinama radio u klubu - dodao je Don Andres.

- Teško je takvog igrača kao što je Rakitić ostaviti na klupi, ali to su slatki problemi. Trener Valverde ima puno dobrih igrača, a u svlačionici vlada zdrava konkrencija.

Uglavnom, svakim danom Rakitić je sve bliži odlasku s Camp Noua, a u utrku za njega uključio se i Atletico Madrid. Hrvatski reprezentativac višeljetna je želja Madriđana, još otkako je iz Schalkea odlazio u Sevillu, pa onda i iz Seville. Međutim, nisu bili dovoljno konkretni.

Sada je najkonkretniji Inter, a s Talijanima je Ivanov brat Dejan na vezi gotovo na dnevnoj bazi. Budući da Inter ima "gotovinu", Atletico će morati otići možda i preko svojih granica koje si je postavio za ovaj posao. No, ne zaboravimo, Raketa je u Španjolskoj godinama, možda tamo bude htio i ostati...

- Imamo puno igrača na njegovoj poziciji i mijenjamo. Nadamo se da će Ivan i dalje davati doprinos našoj momčadi - govorio je Valverde nakon Valladolida, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba