StoryEditor
janja milutinović

Influencerica srpskog porijekla 5 mjeseci nakon poroda pokazala epsku transformaciju

Piše desk  /  07.01.2022., 16:14h
Drugo dijete, sina Vuka, rodila je bez ikakvih teškoća.

Janja Milutinović vježbala je u cijeloj trudnoći. Dok su je jedni napadali da je debela, a drugi da dizanjem utega pokušava ubiti nerođenu bebu, ova influencerica srpskog porijekla nije odustajala od svog cilja. Drugo dijete, sina Vuka, rodila je bez ikakvih teškoća.

"Porod je trajao ukupno sedam sati, ali sin je izašao jednim stiskom, u manje od 30 sekundi", otkrila je 34-godišnjakinja, prenosi Index.hr.

To ju je učinilo ponosnom, kako na sebe, tako i na vlastito tijelo. Neko vrijeme se oporavljala, a onda, čim je dobila zeleno svjetlo od liječnika, ponovno počela vježbati. Krenula je polako, ali nakon samo pet mjeseci rezultati su impresivni. 

"U početku sam radila vježbe disanja i vježbe za zdjelicu. Dva i pol tjedna nakon poroda sam bila u teretani. Najbitnije mi je bilo zacijeliti, dok estetici nisam pridavala puno pažnje. U posljednja četiri mjeseca puno sam napredovala, čak dižem veću težinu nego ikad prije", dodala je, a piše Daily Star. 

Koje vježbe izvodi i kako izgledaju njezini treninzi redovito objavljuje na Instagramu, gdje je prati više od 330 tisuća ljudi. 

"Mnogi mi govore da sam debela, odvratna, velika, muškobanjasta i slično. Ali dobivam puno više pozitivnih komentara od drugih mama. Kažu da sam im inspiracija, motivacija, da ih ohrabrujem. I to me čini sretnom", zaključila je.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 12:51