StoryEditor

Immobile objasnio kojom je strategijom Italija deklasirala Tursku

Piše D  /  12.06.2021., 07:06h

Zapravo, Talijani su zabili dva, jer prvi se piše kao autogol Meriha Demirela, koji je u 53. minuti napucanu loptu skrenuo u vlastitu mrežu, a Immobile u 67. i Insigne u 79. minuti postavili su konačni rezultat.

"Vidjeti navijače kako slave nakon toliko vremena predivan je osjećaj, konačno smo zajedno njima", rekao je strijelac drugoga fola Immobile za RAI Sport nakon utakmice, a onda objasnio strategiju kojoj je njegova reprezentacija došla do pobjede.

"Pokazali smo puno strpljenja. Turska je snažna momčad koja je mnogim velikanima stvarala probleme. Pokušali smo ih izmoriti u prvom poluvremenu prebacujući loptu s jedne na drugu stranu kako bismo ih raširili. Nažalost, i dalje smo nailazili na zid, pogotovo jer nismo dobri u zračnim duelima. Ali uspjeli smo ih izmoriti, a nakon gola oni su se otvorili pa je na vidjelo izašla naša kvaliteta", rekao je napadač Lazija.

Upravo je on, ne računajući Demirelov autogol, postao prvi talijanski strijelac na ovom Euru.

"Zabiti na debiju na Euru, i to na mom stadionu... Ne može bolje od toga", rekao je Immobile.

Strijelac trećega gola Lorenzo Insigne otkrio je što je izbornik Mancini rekao u svlačionici na poluvremenu, dok je rezultat još bio izjednačen.

"Rekao nam je da ostanemo smireni i fokusirani, a mi smo to i učinili. Trener je stvorio odlično skupinu u kojoj se igrači ne dijele na startere i ostale nego su svi u službi momčadi", rekao je Insigne pa prokomentirao atmosferu.

"Godinu i pol smo igrali iza zatvorenih vrata, pa je bilo sjajno igrati pred našim navijačima, bila je to posebna večer. Nadam se da je ovo samo polazišna točka i da će biti sve više ljudi na tribinama", zaključio je napadač Napolija, prenosi Index.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 18:37