StoryEditor

Ilidža: Drogirani migrant s nožem u ruci naganjao Turčina

Piše D  /  08.04.2019., 10:04h

Srdić je na društvenim mrežama detaljno opisao događaj, komentirajući da više „nije siguran u svom gradu“.

- Na Ilidži scena kao u američkim filmovima. Kroz Malu aleju, i to u pol bijela dana, trči drogirani migrant s nožem u ruci i ganja čovjeka! Sjedim s društvom i ne mogu vjerovati ! Sreća pa su ga konobari iz obližnjih kafića uspjeli svladati, Bog zna što bi se na kraju dogodilo. U svoj ovoj frci najgore je prošla djevojka, koja se pokušala skloniti, te je zadobila tešku ozljedu koljena i čovjek koji je izboden nožem u ruku – napisao je Srdić.

Dan prije, Naila Gradišića, umirovljenika koji je živio u sarajevskom naselju Otes, ubili su kradljivci koje je zatekao kako preturaju po njegovoj kući.

- Već dva mjeseca u naseljima Grbavica i Kovačići događa se ogroman broj provala u stanove i podrume, a, prema svemu sudeći, radi se o dobro organiziranoj ekipi lopova. Moji susjedi i ja smo u strahu... Za narednu sjednicu Općinskog vijeća Novo Sarajevo spremio sam dosta pitanja za načelnika Policijske uprave Novo Sarajevo, jer se moji susjedi, obitelj i ja ne osjećamo sigurnim u svom gradu - naveo je Srdić.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 23:40