StoryEditor

Iker Casillas odlazi u Premiership?

Piše D  /  05.12.2017., 12:12h

Newcastleov trener Rafa Beniteza upravo Casillasa vidi kao moguće rješenje na golu. Newcastle je u 15 kola primio 22 gola i strelovito klizi prema borbi za opstanak. Casillas je ispao iz prve momčadi Porta za koju je zadnji put igrao 1. listopada. To mu nije previše teško palo jer zarađuje oko pet milijuna eura po sezoni, koliko mu Newcastle ne može obećati, ali može mjesto u momčadi. Ugovor s Portom mu ističe na ljeto.

Benitez je ove godine na golu rotirao Karla Darlowa i Roba Elliota, ali nijedan se nije pokazao kao sigurna opcija u sve izglednijoj borbi za prvoligaški život. Pokušao je dovesti i Willyja Caballera i Pepea Reinu, ali nije uspio.

Casillas je jedan od rijetkih igrača koji je osvojio praktički svaki trofej do kojeg se drži u nogometu. S Realom je uzeo pet naslova prvaka, dva kupa, četiri superkupa, tri Lige prvaka, dva europska superkupa te Svjetsko klupsko prvenstvo. Sa Španjolskom, za koju je nastupio 167 puta, osvojio je Europsko prvenstvo 2008. i 2012. te Svjetsko 2010. godine.

Dnevnik.ba

 

21. travanj 2024 21:05