StoryEditor

Ike Mandurić: Idu mi na živce jeftine manipulacije, kuća većih od Čovićeve puna je Hercegovina

Piše D  /  14.10.2018., 08:10h

Nikad nisam pomislio da bih mogao braniti Čovića. Nije moj tip. Ali idu mi na živce banalno jeftine manipulacije na koje nasjedaju i moji naivni prijatelji.

I sam sam projektirao nekoliko kuća većih od Čovićeve. Njegova, dijelom prizemnica i pretežno katnica, bi mogla imati najviše 600m2.

Po hercegovačkim cijenama to je, onda kad se gradilo, moglo iznositi najviše 300 – 500.000 €. Nikakvih tri milijuna, ili koliko već.

U svakom hercegovačkom gradu ima desetke skupljih i većih kuća od njegove. I braniteljskih, i liječničkih, direktorskih, i svih profesija.

Ljudi, Čović stvarno nije moj tip ali ova hajka mi se ne sviđa i nije u našemu duhu. Pa nemojte na ovome (i to baš sad kad tema treba biti Komšić) ispadat naivci. Ne dajte da u vama raspiruju strasti ruljetine koja traži razapinjanja. To nas nikud neće odvesti. Nas može spasiti samo konstruktivna i mudra politika. Samo ona može iznjedriti nove programe i opcije, a ne nikakav nepromišljeni i ostrašćeni linč.U to uložimo energiju. Božji blagoslov, napisao je na svom faceboom profilu Mandurić.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 12:03