StoryEditor

Igrači pozvali Split i HNS da raščiste odnose: "Napokon smo u Dalmaciji"

Piše D  /  29.05.2019., 09:05h

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić okupio je reprezentativce u hotelu Lav u Podstrani, a najveća vijest je da će akciju propustiti Ivan Rakitić.

Prilika je to za veznjaka Milana Badelja koji je s Laziom ove sezone osvojio talijanski kup. On je stao pred novinare i najavio revijalni dvoboj u Omišu u petak (15 sati) te utakmicu s Walesom u borbi za Euro koja se 8. lipnja igra u Osijeku.

"Drago nam je da smo napokon u Dalmaciji i vjerujem da će utakmica poslužiti da se neki odnosi raščiste. Cilj nam je razveseliti sve ljude koji nas toliko željno iščekuju u Omišu i radujem se toj utakmici", kazao je Badelj.

Veznjak rimskog kluba ističe da je termin u lipnju uvijek problematičan.

"Moram priznati da nisam još detaljno upoznat s Walesom, ali svi dobro znamo koliko nam je po tradiciji neugodan šesti mjesec. Uvijek su neki problemi u lipnju, zato bi bilo dobro da se kvalitetno pripremimo. Da svaki od nas pojedinačno podigne nivo fizičke i psihičke spreme. Lipanjski termin nam već godina ne leži, ali s obzirom na kiks koji smo napravili u Mađarskoj, više nemamo pravo na pogrešku, ispucali smo kredite pogrešaka", zaokružio je Badelj.

Dnenvik.ba

20. travanj 2024 12:20