Article_Top_970x250

Igrači Liverpoola i Leicestera se skoro potukli nakon tvrde utakmice

uzavrela krv

Igrači Liverpoola i Leicestera se skoro potukli nakon tvrde utakmice

lis 05, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PHIL NOBLE

Španjolski napadač Ayoze Perez pokušao se nakon utakmice obračunati s igračima Liverpoola, a suigrači su ga jedva razdvojili iz klinča s Jamesom Milnerom. Prošao je bez kartona, ali sve su vidjeli iz Saveza.

Nogometaši Liverpoola u infarktnoj su završnici golom Jamesa Milnera iz penala u 95. minuti srušili Leicester City (2-1) koji je bio u naletu.

Milner je u 40. minuti dao naslutiti da će imati veliku večer krasnom asistencijom za Senegalca Sadija Manea koji je zabio za 1-0. 'Lisice' su poravnale golom supertalentiranog Jamesa Maddisona. 

Imo je Liverpool više od igre, 18 udaraca prema golu, ali nije išlo. Sve do sudačke nadoknade kad na scenu opet stupa Milner golom iz penala. Leicesterovom napadaču Ayozeu Perezu to se nije svidjelo pa se nakon utakmice pokušao obračunati s igračima 'redsa', ali sudac je uz pomoć ostalih igrača sve nekako primirio, prenose 24sata.hr.

Bivši napadač Newcastlea sam je krenuo na skupinu Liverpoolovih igrača, povlačio je za dres Milnera koji mu je vratio unošenjem u lice, ali razdvojili su ih suigrači pa je sve prošlo bez sankcija, barem kod suca Kavanagha.

Naknadno bi mogao reagirati FA koji ima nultu stopu tolerancije na ovakve ispade pa se Perezu crno piše.

Dnevnik.ba