Article_Top_970x250

Igor Tudor nakon pet godina ponovno preuzeo klupu Hajduka

novi/stari trener

Igor Tudor nakon pet godina ponovno preuzeo klupu Hajduka

pro 23, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 24sata.hr

Ovo će mu biti drugi trenerski mandat u Hajduku, a posljednji put ih je vodio od 2013. do 2015. godine. Klub je s njim osvojio i posljednji trofej, a riječ je o Kupu kojeg su osvojili 2013. godine...

Kao što se i pričalo proteklih dana, Igor Tudor (41) novi je trener Hajduka, objavio je 'majstor s mora' na službenim stranicama. Klub s Poljuda bio je u potrazi za trenerom od četvrtka kada su smijenili Damira Burića, a Tudor je odmah iskočio u prvi plan.

Ovo će mu biti drugi trenerski mandat u Hajduku, a posljednji put ih je vodio od 2013. do 2015. godine. Klub je s njim osvojio i posljednji trofej, a riječ je o Kupu kojeg su osvojili 2013. godine.

'Bili' su u četvrtak smijenili Damira Burića, a brojna imena povezivala su se sa splitskim klubom. U prvi plan su iskočili Matjaž Kek, Igor Tudor i Ante Čović, a Tudorov raskid ugovora s Udineseom dao je naznačiti da će upravo on biti novo/staro ime na trenerskoj klupi.

Tudor je nakon odlaska iz Hajduka vodio PAOK, Karabukspor, Galatasaray  te dvaput Udinese, no u niti jednom klubu nije se zadržao duže od godinu dana. Bili će od 14 sati na izvanrednoj presici na Poljudu predstaviti novog trenera, a nije objavljeno na koliko godina je ugovor potpisan, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba