StoryEditor
PREKRASNA MLADENKA

Igor Štimac udao kćerku: Tajnom vjenčanju prethodio je još jedan veliki događaj u njegovoj obitelji

Piše desk  /  25.10.2021., 19:52h
Legendarni nogometaš, a danas trener, nikada nije skrivao koliko je vezan uz svoje dvije kćerke iz prvog braka, a nedavno je pred oltar odveo stariju Miju, koja je proljetos rodila i njegovo drugo unuče.

Otkako kao trener uglavnom živi i radi u inozemstvu, 54-godišnji umirovljeni splitski nogometni as - Igor Štimac svoj privatni život nastoji držati podalje od javnosti, pa tako nije otkrio ni da je jesenas oženio svoju kći Miju, udana Škegro. Kako doznajemo, vjenčanje je održano u Zagrebu, odakle je mladoženja, a sudeći prema fotografijama kojima se na svom Instagramu profilu pohvalio službeni fotograf na svadbi Robert Kale, intimnom događanju prisustvovala je samo najuža obitelj, a ceremonija crkvenog vjenčanja bila je u Crkvi Sv. Blaža što možemo iščitati po kulisi na objavljenoj fotografiji mladenke, prenosi Gloria.

Da se Štimćeva kći sprema uploviti u bračnu luku sa svojim dugogodišnjim dečkom, Splitom se počelo pričati još proljetos, nakon što je rodila djevojčicu. I ta bi vijest prošla ispod radara da je na svom Facebooku profilu nije otkrila presretna baka Suzana Žunić Milačić, koja s bivšim suprugom Igorom ima još kći Dea te sina Luku.

Igor je, pak, zbog svadbe svoje kćeri na dulje došao iz Indije u kojoj radi od 2019., kao izbornik tamošnje reprezentacije. Prije toga jedno je vrijeme živio i radio u Dohi, a u veljači 2017. tamo su ga posjetile i obje kćeri: starija Mija te mlađa Dea koje su i nakon rastave njihovih roditelja ostale u dobrim odnosima s ocem. Mia je već u to vrijeme studirala na privatnom studiju Libertas u Zagrebu, gdje je i upoznala svog supruga.

Igorovo splitsko društvo sada se šali da se čeka još njegovo vjenčanje s dugogodišnjom partnericom Lanom Bucat s kojom ima dvojicu sinova: Ivana i Niku. Prije godinu dana njegov je najstariji sin Luka sa splitskom stomatologinjom dobio kćerkicu Irinu, a još 2015. po drugi je put odjenula vjenčanicu i Suzana, koja se udala za košarkaškog trenera Damira Milačića.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 04:02