StoryEditor
OBILAZI CRKVE I MANASTIRE

Igor Kojić dane provodi u potrazi za oproštajem, a za sve je kriva Severina

Piše desk  /  05.02.2022., 23:11h
Igor Kojić i Severina do nedavno bili su jedna od glavnih tema u regiji, no sa stavljanjem točke na brak čini se da je i interesiranje javnosti za njihov odnos nestalo.

Pojedini mediji prije nekoliko godina prenijeli su kako je Igor Kojić, sada već bivši suprug popularne pjevačice Severina, zbog tadašnje supruge odlučio da promijeni vjeru, te je iz pravoslavlja prešao u katoličanstvo, prenosi Večernji list.

Ta vijest jedno vrijeme bila je izuzetno popularna, ne samo među njihovim obožavateljima, već i među predstavnicima sedme sile, te se čitava stvar duboko analizirala, a Kojić mlađi naišao je na žestoke osude javnosti “Igor je bio pravi pravoslavac, nikome nije jasno što mu je Severina uradila, čime ga je začarala”, govorio je tada Kojićev blizak prijatelj za Informer. “Uvijek se trudio prema srpskim običajima kršćanske blagdane provditi s obitelji.

Prošle godine je proslavio Božić s čika Draganom i teta Oljom. Uvijek je isticao kako mu je samo brak pred Bogom važan i jedva je čekao da se oženi u crvki. Kada nam je rekao kako će oženiti Severinu, planirao je da to uradio u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, koja je odmah tu pored njegove kuće. Ali je ona odbila promijeniti vjeru. Nije mi jasno zašto je on popustio”, nastavio je u jednom dahu blizak Igorov prijatelj.

Iako se na tu temu ni Severina ni Igor nisu oglašavali, čini se kako u posljednje vrijeme Igor i te kako traži oproštaj, prije svega pred samim sobom, ali i pred Bogom, s obzirom da konstantno vrijeme provodi obilazeći srpske crkve i manastire. Kojić mlađi potpuno se povukao iz javnosti, te je čitav fokus usmjerio na oporavak od bolnog razdoblja koji ga je prethodnih mjeseci tištio i uništavao iznutra.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 08:04