StoryEditor
“Ljeto u Storiji“

Idućega ponedjeljka u Čapljinu stiže „Čudo“ s Ecijom Ojdanić

Piše desk  /  19.05.2022., 10:40h

Idućega ponedjeljka, 23. svibnja, od 20 sati, u sklopu „Ljeta u Storiji“, u Čapljinu stiže Ecija Ojdanić i urnebesna komedija Kazališta Moruzgva – „Čudo“.

„Čudo“ je svojevrsni nastavak također velike uspješnice – predstave „Vla Vla Vlajland“, koja je prošloga ljeta oduševila i do suza nasmijala mnogobrojnu publiku u Storiji.

Maestralna uloga Vlajne u izvedbi Ecije Ojdanić raste od čistačice do bogate udovice i svjetske žene, a priča najnovije komedije „Čudo“ odvodi je i korak dalje – u svijet u kojemu ta žena iz naroda postaje – ni manje ni više nego - predsjednica Republike Hrvatske na izborima 2025. Njoj je sve jasno, ona je davno spoznala kako stvari funkcioniraju i sad je spremna na – ČUDO.

image

Komedija "Čudo" u Čapljini

PROMO -

Eciji Ojdanić na sceni se pridružio talentirani i višestruko nagrađivani glumac Matija Šakoronja, a predstavu redateljski i autorski potpisuje velemajstor kazališne komedije Ivan Leo Lemo.

Ulaznice po cijeni od 20 KM mogu se nabaviti u Storiji i Snack&Play 102 te rezervirati na broj 036 807 426.

U ponedjeljak – svi u Storiju! Otkrijte „Čudo“ koje će vas nasmijati do suza i uvjeriti da ništa u životu nije nemoguće. 

image

Komedija "Čudo" u Čapljini

PROMO -

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 23:41