StoryEditor

"Idem na sve utakmice Dinama, zato mi je bilo važno da su mi bar ulaznice ostale"

Piše D  /  15.09.2019., 10:09h

Dinamovac sam cijeli život, stanujem kod istočne tribine, idem na sve utakmice, sin mi je Dinamov član od rođenja... I doista sam bio, u cijeloj toj situaciji, presretan kad sam vidio da su mi te ulaznice za Dinamo sačuvane.

Ivica Ivec (48) u petak je popodne proživio nešto što se rijetko događa. I reagirao posve nesvakidašnje!

Na krovu automobila je, naime, ostavio novčanik i krenuo. U tren je lisnica pala, a novac je počeo letjeti na sve strane. Poduzetniku je ispalo oko 5000 kuna, a on je rekao:

- Ostalo mi je 100 kuna, ali pusti novac, spašene su mi Dinamove godišnje karte!

Kako doznaje 24sata, igrači su ostali ganuti i mogli bi mu pripremiti kakav dar.

A u subotu su se Ivecu javili neki sugrađani i vratili mu dio novca koji su pokupili na ulici.

- I na fotografijama koje su objavljene vide se dvije godišnje ulaznice. Jedna je moja, druga moga sina, kojem je deset godina i igrao je u Dinamu dok nije prošle godine prešao u HAŠK. Mislim, možda bih nekako uspio nabaviti ulaznice za Atalantu i da sam ovom prilikom ostao bez njih, ali stvarno sam u tom trenutku pomislio kako je sreća da su karte tu jer tekma je već u srijedu...

Novčanik mu je vratio odvjetnik.

- Ma i ti odvjetnici su dinamovci, Tomislav Zorić i Ivana Bahat, odmah smo počeli razgovarati o zajedničkim poznanicima. S tih 100 kuna koje su mi ostale počastio sam ih pićem, htio sam ih i nagraditi, ali odbili su.

- Mali i ja smo na svakoj utakmici, nije nam važno je li kiša ili sunce. Da ne pričam kako je za svih devet proslava rođendana imao Dinamovu tortu. A ja idem i u Manchester, sve je već isplanirano.

Dakle, sina ste učlanili čim se rodio, a otkad ste vi Dinamov član?

- Uh, nisam siguran, mislim od 1984.

Znači, bili ste i na prvoj utakmici Dinama s Atalantom, 1990. u Kupu Uefe?

- E, premda je cijela moja ekipa bila u Bergamu, ja nisam... i nemam pojma zašto! Možda svi skupa ove sezone odemo u Milano, kad će Dinamo gostovati kod Atalante. U Milanu smo već bili... - zaključio je, govoreći o 3. pretkolu Lige prvaka 2000. kada je Milan sa Ševčenkom potopio ‘plave‘, prenosi 24sata.

20. travanj 2024 01:57