StoryEditor

Ibrahimović o Mandžukiću: Sada imamo dvojicu koji će plašiti protivnike

Piše D  /  19.01.2021., 07:01h

Oba pogotka postigao je Zlatan Ibrahimović, povratnik nakon ozljede. Prvi pogodak zabio je u 7. minuti iz kaznenog udarca, a pobjedu je potvrdio na dodavanje Calabrije u 52. minuti. Milan je od 74. igrao s igračem manje kada je drugi žuti dobio Saelemaekers.

Bili su to njegovi prvi golovi u 2021. godini čime je postao igrač koji je postizao pogotke u službenoj utakmici u svakoj od zadnje 23 godine.  Hrvatski veznjak Marko Rog zbog ozljede nije igrao za Cagliari, dok Ante Rebić zbog zaraze koronavirusom nije bio u sastavu Milana.

Inače, u napadu bi mu se  službeno trebao pridružiti i Mario Mandžukić. Bivši hrvatski reprezentativac postigao je dogovor s Milanom, prošao liječnički pregled i u utorak bi trebao i službeno potpisati ugovor s klubom.

- Sretan sam zbog njegovog dolaska, sada imamo dvojicu koji plaše protivnike!, rekao je Ibrahimović za Sky Sports nakon utakmice.

Navodno bi Mandžukić trebao potpisati ugovor do kraja sezone s opcijom produženja za još godinu dana. Mandžukić je prije godinu i pol dana napustio redove Juventusa nakon što je sa "zebrama" osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije, te je prešao u katarski Al-Duhail, s kojim mu je istekao ugovor krajem prošle godine, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 15:35