Article_Top_970x250

Ibra zabio hat-trick pa urlao "Od***i! Marš kući, k*rvice"

osebujni nogometaš

Ibra zabio hat-trick pa urlao "Od***i! Marš kući, k*rvice"

srp 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Zlatan Ibrahimović briljirao je noćas u gradskom derbiju Los Angeles Galaxyja i Los Angeles FC-ja u MLS-u.

Tako je bilo i noćas u Los Angelesu. Prije utakmice su ga američki novinari uspoređivali s najboljim strijelcem prvenstva Carlosom Velom. Ibra je u najavi susreta poručio kako je bolji od čitave lige, nazvao se Ferrarijem, a ostale igrače Fiatom, a onda je klasu pokazao i na terenu.

- Daleko sam najbolji napadač jer je Vela u najboljim godinama karijere. Koliko ima godina? 29? I igra u MLS-u? Gdje sam bio ja kada sam imao 29 godina? Ah, da, u Europi i to je ogromna razlika - rekao je.

Sjajnim hat-trickom je vodio svoj Galaxy do pobjede 3-2 protiv Los Angeles FC-a. Najprije je izbacio nekoliko protivnika pa još bolje zabio lobom, onda je pogodio mrežu glavom nakon ubačaja i na kraju odapeo po travi i prizemnu loptu pospremio u gol. Oba gola za protivnike zabio je Vela, ali nije mogao nadmašiti Šveđanina... Postao je tako jedini uz legendarnog Didiera Drogbu koji je s više od 35 godina zabio više od jednog hat-tricka.

Iako, ove sezone je Vela ipak bolji. Meksikanac ima 21 gol, a Ibrahimović je 'kraći' za pet golova.

Temperamentni Ibra se nije smirio ni nakon što je utakmica završila pa se po izlasku s terena porječkao s jednim od protivničkih trenera.

- Od***i! Marš kući, k*rvice - urlao je švedski napadač, a veći sukob spriječili su ljudi iz klubova koji su se našli u blizini.

- Ne mogu se prestati smijati koliko sam dobar. Napravili ste kobnu pogrešku i usporedili me s Velom - likovao je Zlatan nakon utakmice, piše 24sata.hr.

Dnevnik.ba