StoryEditor

I bivši plavi uz Dinamo: Čarli i Luka bodrili su najdraži klub

Piše D  /  09.11.2018., 08:11h

Svi dinamovi navijači su na Maksimiru disali kao jedno u utakmici protiv Trnave (3-1), a upravo to zajedništvo i kemija su pomogli Dinamu da ostvari povijesni uspjeh i da nakon 48 godina osigura europsko proljeće, prenosi 24.sata

No nije samo Zagreb bio uz Modre, tu su bili i navijači iz cijelog svijeta, a i bivši igrači poput Luke Modrića, Dejana Lovrena, Marka Pjace koji ne mogu zaboraviti svoju najveću ljubav. 

Luka Modrić bio je kapetan Dinama i sudionik velikih noći kada je padao Ajax, kada su pred nokautom bili Werder i Arsenal, a ovaj put je Luka bio najveći navijač ka putu prema velikom uspjehu. Objavio je veznjak Reala na Instagramu sliku i napisao: Ajmo, Dinamo

Modre je pratio i Dejan Lovren koji se iz Maksimira lansirao u orbitu te ima čestitao na fantatičnom uspjehu

Dinamo nisu zaboravili ni Marko Pjaca i Josip Pivarić koji su Dinamo napustili prije dvije, odnosno jednu godinu, no i oni su pokazali da u njima i dalje kuca modro srce i da njihovim venama kola plava krv. To je tako, i na kraju svijeta, za svoj klub.

Gusta magla nadvila se nad Maksimirom, prije i tijekom utakmice. Utakmicu je naravno pratio i pravi purger Vedran Ćorluka izrazivši čuđenje nad velikom maglom od koje se praktički na televiziji nije ništa ni vidilo.

 

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 11:12