Article_Top_970x250

I Anto Đapić u predsjedničkoj utrci? "Nema ozbiljne desnice i to me motivira"

predsjednički izbori

I Anto Đapić u predsjedničkoj utrci? "Nema ozbiljne desnice i to me motivira"

kol 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Pixsell

Đapić je na prošlim predsjedničkim izborima podržao Grabar Kitarović, a pohvalio se kako je Škoru prije desetak godina pobijedio na izborima za gradonačelnika Osijeka

Već je poznato da će se za glasove birača s desnog spektra boriti aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i Miroslav Škoro, no stigla je vijest o još jednom potencijalnom kandidatu – Anto Đapić RTL-u je potvrdio da razmišlja o kandidaturi.

Bivši HSP-ovac tvrdi da desnica još nema pravog kandidata.

“Mogu danas kazati da nema kandidata desnice do sada, i da me to ne samo motivira već i obavezuje o možebitnoj kandidaturi”, rekao je za RTL Danas predsjednik stranke Desno.

Kaže kako će definitivnu odluku donijeti najesen kada se očekuje i odluka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića o kandidaturi.

Hrvatskoj treba, ponovno ću reći, moderni novi Tuđman, čovjek koji ima viziju, koji ima odlučnosti, hrabrosti, djela, a ne isprazne fraze. Ovo su sve drugo frazeri”, kazao je Bandić.

Đapić je na prošlim predsjedničkim izborima podržao Grabar Kitarović, a pohvalio se kako je Škoru prije desetak godina pobijedio na izborima za gradonačelnika Osijeka, “iako je on iza sebe imao potporu HDZ-a i Sanadera”.

Dnevnik.ba

Tagovi: