StoryEditor

Htio brutalno poniziti Modrića, ali ga uskoro stigle žestoke uvrede

Piše D  /  02.03.2020., 10:03h

Nogometna zajednica na društvenim mrežama jedna je od najaktivnijih, a posebno na Twitteru gdje je ovih dana jedan ‘tvit‘ o našem kapetanu Luki Modriću izazvao lančanu reakciju. 

Korisnik kojeg prati preko 15 tisuća ljudi, a koji navija za Liverpool, upitao je kratko pitanje s ciljem ponižavanja igrača Real Madrida. 

- Kako je j***no Luka Modrić osvojio Ballon D‘or? - stoji u ‘tvitu‘, a objava je podijeljena preko 500 puta, lajkana preko sedam tisuća puta, a prikupila je oko 200 komentara. 

I dok su neki poručili kako se oni to također pitaju te dodaju kako se radilo o namještaljci i zakulisnim igrama, veći broj stao je u obranu Hrvata. Pojedinci su prilično oštro odgovorili tako da ni žestoke uvrede nisu izostale, prenosi Večernji.hr.

Ovo su samo neki od komentara.

- Pogledaj nastup Hrvatske na Svjetskom prvenstvu i sve će ti biti jasno.

- Jer je mađioničar na sredini terena. Radi ono u čemu je najbolji već cijelo desetljeće.

- Naravno da ne znaš kada si jučer krenuo pratiti nogomet. Nije sve u statistici. - Isto kao što je i tvoj Van Dijk mogao osvojiti ove godine. 

- Osvojio je Ligu prvaka i srebro na SP-u. Nosio je igru Reala i Hrvatske. 

- Ti si idiot. Bio je najbolji igrač Svjetskog prvenstva i najbolji veznjak Lige prvaka. Sjajna godina, a Messi i Cristiano Ronaldo su podbacili.

- Zašto si zavidan? Čovjek je bio maestralan cijelu sezonu. 

Jasno je kako je prekid dominacije Messija i Ronalda i danas zanimljiva tema, ali vidimo i kako je veliki broj onih koji smatraju da je Modrić 2018. godine zasluženo osvojio Zlatnu loptu. 

Podsjetimo, Modrić je te godine s Realom osvojio Ligu prvaka, a Hrvatsku je vodio do srebra na Svjetskom prvenstvu gdje je proglašen i najboljim igračem turnira.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 07:12