StoryEditor
promo

HT ERONET – zlatni sponzor Connecto konferencije

Piše desk  /  27.07.2022., 13:42h

HT ERONET zlatni je sponzor konferencije Connecto 2022 koja je počela jučer u dvorani Europa, u okviru INTERA Tehnološkog parka u Mostaru.

Prema riječima Vedrana Šimunovića, izvršnog direktora INTERA-e, konferencija se održava već tradicionalno, i to peti put. Ove godine okuplja više od 250 sudionika, tvrtki, investitora, a zabilježen je i izniman odziv kompanija iz Europe i svijeta na B2B sastancima na Connecto platformi.

HT ERONET je uz Connecto konferenciju od samih početaka. Predstavnik kompanije na ovogodišnjoj konferenciji bio je Denis Zubac, direktor Sektora za marketing i veleprodaju HT ERONET-a, koji se kratko osvrnuo na ICT usluge koje se nude poslovnim korisnicima.

Kolokacija servera, cloud te firewall zaštita ICT su usluge HT ERONET-a razvijene unutar kompanije i s vlastitim resursima, a kao takve ih koristi i HT ERONET, dok se uz suradnju s partnerima razvijaju i ponude drugih ICT usluga kao što su licencije, Fleet Management te najnovija usluga – najam IT opreme.

„S uslugom Fleet Managementa  krenuli smo 2019. godine te, uz prilagodbe tržištu, možemo reći da se lagano pozicioniramo kao ozbiljan tržišni igrač. Posljednja izmjena je puštanje u rad mobilne aplikacije za korisnike, koji na dlanu mogu vidjeti svoj čitav vozni park, uz povijest kretanja, troškova, trenutnih performansi vozila i ostalog. Plan nam je prilagoditi uslugu upravljanja voznim parkom za jednostavnije korisnike koji imaju par vozila i kojima nisu potrebni detaljni izvještaji – Fleet Lite, a u budućnosti razmišljamo i o ponudi privatnim korisnicima koji imaju potrebu za tom uslugom.“

image

Denis Zubac

HT ERONET -

Zubac je poseban naglasak stavio na usluge zaštite i sigurnosti koje nudi HT ERONET, a koje su, s obzirom na sve veće prijetnje unutar cyber svijeta, prepoznate unutar poslovnog svijeta kao nešto što je trenutno must have.

„S tim u vezi, nudimo dvije vrste usluge, koje i mi ih interno koristimo. To su usluge Firewall i Ddos zaštite. Usluge su kreirane za velike korisnike koji imaju vlastite IT odjele. Usluge su vrijednosno i cjenovno na visokom mjestu, ali međutim, omjer dobivenog i uloženog nakon nekog spriječenog ili prije otkrivenog cyber napada je nemjerljiv. Kreirali smo i Firewall business uslugu za koja već ima predefinirana pravila i ona je u biti pogodna kao dodatna usluga za zaštitu pristupa internetu za manje korisnike, odn. one koji nemaju svoje IT odjele.“

Dnevnik.ba

    

19. travanj 2024 20:59