StoryEditor
promo

HT Eronet predstavio nove uređaje na sajamskom štandu

Piše desk  /  08.04.2022., 11:31h

Iz bogate ponude svojih uređaja, HT Eronet na mostarskom je Sajmu gospodarstva promovirao Xiaomi i Samsung uređaje.

Promocija Xiaomi 12 PRO uređaja

Na sajamskom štandu HT Eroneta prezentiran je novi Xiaomi flagship uređaj Xiaomi 12 PRO, predstavljen prošloga tjedna za europsko tržite na događaju u Beču, a korisnici su ga mogli isprobati na štandu HT Eroneta.

image

HT Eronet predstavio nove uređaje na sajamskom štandu

HT ERONET -

Xiaomi 12 PRO je opremljen najmodernijim nizom trostrukih kamera, uključujući glavnu kameru od 60 MP. Napravljen na najnaprednijoj mobilnoj platformi, sposoban je pružiti neviđene razine performansi uz ikonični dizajn i estetiku.

Predstavljanje novog uređaja Samsung Galaxy A53 5G i pametnog sata Galaxy Watch4 serije

Trećega sajamskog dana organizirana je i demonstracija Samsung Galaxy Watch 4 serije. Svim posjetiteljima je omogućeno ne samo pogledati telefon, već demonstrirati uporabu putem dostupnog trenažera. Zainteresirani posjetitelji mogu, uz kratku fizičku aktivnost, na trenažnom biciklu, dobit uvid u sve funkcionalnosti Galaxy Watch 4 serije, i što on pruža.

image

HT Eronet predstavio nove uređaje na sajamskom štandu

HT ERONET -

Samsung Galaxy A53 je opremljen Full HD+ sAmoled 120Hz zaslonom, 64 MP OIS kamerom, i baterijom za dvodnevno korištenje. Opremljen je snažnim osmojezgrenim procesorom 5nm tehnologijom, i izrađen kako bi mogao podnijeti opsežan multitasking. RAM Plus očitava obrasce uporabe i osigurava dodatni virtualni RAM za dodatno pojačanje.

Kamera telefona Galaxy A53 5G s višestrukim objektivima podiže vaše fotografije na višu razinu. Za oštrije, jasnije snimke, uz OIS kameru od 64 MP, proširite svoj kut gledanja uz ultraširokokutnu kameru, prilagodite fokus uz dubinsku kameru i približite se pojedinostima uz makrokameru.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 15:32