StoryEditor
blagdansko darivanje

HT Eronet obradovao štićenike udruga Susret i Cvijet

Piše Desk  /  24.12.2021., 13:36h
U sklopu akcije blagdanskog darivanja potrebitih, HT Eronet ove je godine obradovao štićenike Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „Susret“ iz Čitluka i Humanitarne udruge „Cvijet“ iz Čapljine.

Darove je, uime HT Eroneta, uručila rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije Misijana Brkić-Milinković, koja je štićenicima i djelatnicima ovih udruga prenijela i pozdrave predsjednika Uprave Vilima Primorca.

„Svake godine, pa tako i ove, unatoč pandemiji i svim izazovima koje ona sa sobom nosi, HT Eronet darovao je računala za rad ovih dviju udruga iz Čitluka i Čapljine, a svim velikim i malim štićenicima, osigurali smo i prigodne paketiće. Moram priznati da je to bio jako emotivan susret. Dočekali su nas s radošću, pjevali božićne pjesme, častili kolačima… Bilo je prekrasno i ponosna sam što smo mogli, ovim predivnim djevojčicama i dječacima, djevojkama i mladićima, donijeti osmijeh na lice i radost u srca. Sigurno je da ćemo osluškivati potrebe naše zajednice i na ovaj način i dalje pomagati onim najranjivijim i onim najpotrebitijim.“

image

BLAGDANSKO DARIVANJE: HT Eronet obradovao štićenike udruga Susret i Cvijet

HT ERONET -

„Potrudili smo se da u paketićima budu i društvene igre i didaktičke igračke, tako da se mogu iskoristiti i u svakodnevnom edukacijsko-rehabilitacijskom radu sa štićenicima ovih udruga“, kazala je Dragana Ostojić iz Odjela za nabavu HT Eroneta.

Uime Udruge „Susret“ koja djeluje u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru „Sv. Josip Radnik“, zahvalila je v. d. ravnateljice Matea Brekalo.

„Hvala HT Eronetu što je obradovao naše štićenike i osigurali nam ovu vrijednu donaciju. Naš centar službeno otvara svoja vrata na proljeće i nadamo se da će biti još ovakvih hvalevrijednih akcija dobrih ljudi, bez kojih naš rad ne bi bio moguć“, kazala je.

image

BLAGDANSKO DARIVANJE: HT Eronet obradovao štićenike udruga Susret i Cvijet

HT ERONET -

Uime Udruge Cvijet iz Čapljine zahvalila je predsjednica Andrijana Suton.

Uz ove dvije udruge, donacija od dva računala uručena je i HKUD-u Sv. Ante iz Dretelja, a uime HKUD-a zahvalila je predsjednica društva Nikolina Brajković.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 17:09