StoryEditor
Predsjednik!

HSS BiH će podržati Milanovića na sljedećim predsjedničkim izborima

Piše desk  /  19.11.2021., 17:57h
Mario Karamatić Predsjednik HSS BiH članice HNS BiH najavio je na Društvenoj mreži Facebook kako će njegova stranka na sljedećim izborima za hrvatskog predsjednika podržati aktualnog predsjednika Zorana Milanovića.

"Predsjednik !

Upravo zbog garda, zbog zalaganja za BiH Hrvate bez kalkulacija i moljenja glasova, HSS u BiH će na idućim predsjedničkim izborima podržati Zorana Milanovića, ukoliko se kandidira. Hrvatska zaslužuje Predsjednika sa gardom a Milanović to jeste.

Nama u HSS u je dosta anemičnih kandidata koji nas uvjeravaju kako domoljublje ne poznaje granice, pa nakon izbora zatvore granicu, kandidata koji obećavaju tisuće eura plaće dok sjedite kod kuće, kandidata koje nakon ulaska u Sabor RH zaborave svi jer se nikada ni za što ne javljaju, dosta nam je kandidata iz stranke koju vodi čovjek koji se srdačno rukuje sa Komšićem i Džaferovićem i čiju politiku diktiraju stranci.

Upravo zato što nam je dosta, vrijeme je za promjenu pristupa, ne samo HSS-a nego Hrvata iz BiH kada je u pitanju RH. Zato Zoran Milanović." - objavio je predsjednik HSS-a BiH Mario Karamatić.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:10