StoryEditor

HŠK Zrinjski u derbiju kola svladao Borac

Piše D  /  21.11.2020., 07:11h

Mostarci su poveli u 14. minuti. Nesporazum Cruza i Pavlovića iskoristio je Bilbija koji je uzeo loptu i dodao je Mašiću, a mladi napadač Zrinjskog loptu je ubacio u praznu mrežu za 1:0.

Zrinjski u 30. minuti dolazi do drugog gola. Lopta je u kaznenom prostoru Borca pogodila Jovanovića u ruku što je vidio sudac Haris Kaljanac i pokazao na bijelu točku. Siguran s 11 metara bio je Bilbija.

Borac je zaostatak smanjio u 39. minuti. Zakarić je prošao po desnoj strani i ubacio za Lukića koji je glavom pogodio za 2:1 što je ujedno bio i rezultat s kojim se otišlo na predah.

U 50. minuti Pavlović s dvije sjajne obrane spašava Borac. Prvo je obranio Bekićev udarac, a zatim i pokušaj Bilbije.

Golman Borca iskazao se i u nastavku kada je obranio dobre pokušaje Bilbije i Ćorluke.

Raspoloženi Bilbija probao je i u 89. minuti s vrha kaznenog prostora, ali njegov udarac odlazi malo iznad gola.

Do kraja utakmice više nije bilo uzbuđenja i Zrinjski je zasluženo došao do pobjede kojom je skočio na treće mjesto.

Zrinjski u sljedećem kolu gostuje kod Slobode, dok Borac dočekuje Široki, piše JabukaTV.

HŠK ZRINJSKI: Brkić, Ćorluka, Zlomislić, Barbarić (od 68. minute Todorović), Ivančić (od 82. minute Sahiti), Mašić (od 76. minute Kunić), Bekić, Trebotić, Enin, Tičinović (od 82. minute Ibanez), Bilbija.

FK BORAC: Pavlović, Jovanović, Ziljkić (od 57. minute Georgiev), Dujaković, Brtan (od 83. minute Kajkut), Subić (od 46. minute Kujundžić), Lukić, Cruz Douglas (od 46. minute Vojnović), Meleg (od 67. minute Čavić), Milojević, Zakarić.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 14:41