StoryEditor
Marin Miletić

Hrvatski saborski zastupnik dobio prijetnje smrću iz BiH jer podržava borbu protiv globalista i islamskog ekstremizma

Piše desk  /  26.10.2023., 12:33h

Saborski zatupnik Mosta Marin Miletić u četvrtak je na X-u objavio video u kojem odgovara na reakcije dijela javnosti koje je izazvao posljednih dana svojom pristranošću u izraelsko-palestinskom ratu i prozivanjem radikalnih islamističkih skupina i njihovih pristaša.

Marin Miletić je na svojim društvenim meržama objavio video u kojem navodi kako je njegov odlazak u Izrael, "dok Europa pati pod najezdom ilegalnih migranata, bila dobra odluka jer se htio na licu mjesta upoznati s islamskim ekstremizmom". 

Naglasio je kako brani pravo civila Palestine i njihovo pravo na život.

‘Prijeteće poruke iz susjedne BiH‘

Međutim, dio javnosti uzeo ga je na zub, uglavnom iz BiH, te mu počeo slati prijeteće poruke. Saborski zastupnik sve je objavio na svom profilu na X-u. 

"Da bar hoće tebe ubiti", napisala je jedna korisnica na skandalozan način, na što je Miletić odgovorio: "Susjedi? Fini neki ljudi. Prava gospoda."

"Ne vratio se kući", "Marš, j**em ti mater i tebi i Izraelu", neki su od sramotnih komentara.

"Izrael treba skinuti s karte svijeta, svjetski zlikovci, fašisti koje Amerikanci štite i podržavaju zlo svijeta", napisao je jedan korisnik, a drugi je odvratno dodao kako "Židove treba skinuti s mape".

‘Vojska mora na granicu‘

"Stotine prijetećih poruka, najgnjusnijih životom koje sam dobio od islamskih ekstremista iz susjedne Bosne i Hercegovine, pokazuju itekako da mi kao država moramo učiniti sve što možemo da zaštitimo sigurnost naših građana Republike Hrvatske".

Napomenuo je kako su on i njegovi kolege iz Mosta bili u pravu kad su tražili da vojska mora izaći na granice.

Borba protiv globalizma

Rekao je kako će se uvijek boriti protiv globalista kao što su Rada Borić, George Soros i Greta Thunberg, koji su, kako navodi: "Protiv Države Izrael, a za terorističku skupinu Hamas".

Izjavio je i kako će braniti kršćanske vrijednosti i kršćansku kulturu.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 12:32