StoryEditor

Hrvatski predstavnik Roko Blažević prvi favorit za pobjedu na Eurosongu

Piše D  /  07.03.2019., 01:03h

Hrvatski predstavnik na Eurosongu Roko Blažević (18) prestigao je konkurenciju i popeo se na prvo mjesto na ljestvici stranice Wiwiblogs, koja okuplja obožavatelje tog glazbenog natjecanja već deset godina. Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019. | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

FOTO: Nel Pavletić/Pixsell

Prema anketama tko bi mogao pobijediti na natjecanju, najprije je vodio Bilal Hassani (19) iz Francuske s pjesmom ‘Roi‘, ali sada je Roko vodeći.

FOTO: Instagram

Bilal je sada tek na šestom mjestu, a drugo su zauzeli Talijani s predstavnikom Mahmoodom koji pjeva ‘Soldi‘. Slijedi ih Španjolac Miki s ‘La Venda‘, a na četvrtom mjestu su Zala Kralj i Gašper Šantl iz Slovenije s pjesmom ‘Sebi‘.

FOTO: Screenshot

Autori stranice istaknuli su kako je popis nastao prije nego se belgijska pjesma ‘Wake up‘ od Eliota pridružila natjecanju te da je Roko zasad najveći favorit za pobjedu.Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019. | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

FOTO: Nel Pavletić/Pixsell

Krajem prošlog mjeseca, stranica Wiwiblogs snimila je i YouTube video s reakcijom na nastup Roka Blaževića na ‘Dori‘. Performans im se svidio, međutim uveli bi i sitne promjene na eurovizijskom nastupu. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 18:22