Article_Top_970x250

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić slavi rođendan

popularni raketa

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić slavi rođendan

ožu 10, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Raquel Mauri Rakitić iznenadila je supruga Ivana te mu je donijela tortu sa svijećicama u obliku njegovog imena i brojkom 32 kao iznenađenje za rođendan hrvatskog veznjaka.

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić slavi 32. rođendan! 'Raketa' je u ponoć puhao svjećice na rođendanskoj 'torti' koju mu je donijela supruga Raquel, prenose 24sata.

Sa 32 godine na leđima Ivan Rakitić sprema se za odlazak iz Barcelone. Iako u zadnje vrijeme dosta igra u dres 'blaugrane', sve je izglednije da bi sljedeći rođendan mogao dočekati u dresu novog kluba. Prema pisanju Marce, na zadnjoj utakmici protiv Real Sociedada tribine su ga izviždale prilikom izlaska iz igre.

Interesa za veznjaka hrvatske reprezentacije svakako ne manjka jer su ga već željeli dovesti velikani poput Juventusa, Atletica, Intera i PSG-a, a posljednjih su se tjedana opet pojavili kontakti. Bilo kako bilo, Rakitić će sigurno odigrati još par sezona na vrhunskoj razini, a gdje će to biti, saznat ćemo na ljeto.

Rakitić je u Barceloni već šest godina, a u njihovom je dresu odigrao 299 utakmica te zabio 34 gola uz 41 asistenciju. 

Dnevnik.ba