StoryEditor

Hrvatski kapetan na sva usta nahvalio Poljud i Splićane: Naježio sam se

Piše D  /  11.10.2019., 07:10h

Hrvatska nogometna reprezentacija na korak je do plasmana na Europsko prvenstvo 2020. godine nakon što je u susretu 6. kola E skupine pred 33.000 gledatelja na Poljudu pobijedila Mađarsku sa 3:0. Prvi gol na utakmici zabio je kapetan Luka Modrić.

Veličanstveno, ovo je nešto nevjerojatno. Naježili smo se dok smo zagrijavali. Atmosfera je bila fenomenalna, to nam je pomoglo da odigramo ovakvu utakmicu - rekao je Modrić pa se osvrnuo na gol.

- Sretan sam, Poljud je poseban stadion. Uživao sam igrati ovdje s Dinamom, znao sam zabijati golove protiv Hajduka, hahaha... Najvažnije da smo pobijedili i da idemo prema cilju.

- Atmosfera je uvijek bila sjajna, a pogotovo nakon Svjetskog prvenstva. Bitno je što radimo na terenu i ako ostavljamo srce na terenu, onda ćemo imati podršku.

Dobio je ovacije publike. - Hvala publici, poseban gušt i osjećaj. Uživao sam, kao ja, tako i cijela ekipa. Ovo je jedan od boljih ambijenata u kojem sam igrao.

Vatreni su se konačno vratili u Split. - Nikad nije bilo na nama da odlučujemo, uvijek smo htjeli igrati na Poljudu i svim stadiona. Publika je pokazala koliko je uz nas. Slijedi utakmica s Walesom u kojem igra njegov suigrač iz Reala, Gareth Bale.

- Nadam se da ćemo ga uspjeti zaustaviti kao što smo to napravili u Osijeku. Trebamo se dobro odmoriti i pripremiti se. Još ništa nismo napravili, idemo sada u Wales ostvariti dobar rezultat.

Modrić nije htio pucati penal. - Ivan (Perišić op.a) mi je rekao da nikad nije zabio gol za reprezentaciju na Poljudu i dopustio sam mu. Šteta što nije zabio, piše Večernji.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 03:27