StoryEditor
Goran Bogdan

Hrvatski glumac obnovio romansu s 12 godina mlađom srpskom glumicom

Piše desk  /  20.12.2021., 17:31h
Glumci Goran Bogdan i Jovana Stojiljković obnovili su ljubavnu vezu, piše srpska Gloria. Par se ponovno zbližio u Hrvatskoj na snimanju serije Područje bez signala. O pomirbi se još nisu oglasili.

Jovana je publici poznatija po ulozi u Južnom vjetru. Goran o svom privatnom životu gotovo nikad ne priča, no neke stvari o njegovom odnosu s Jovanom su ipak poznate. Goran i Jovana upoznali su se na snimanju serije Senke nad Balkanom, a za njihovu vezu se saznalo kada je u Narodnom pozorištu u Beogradu Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća nakon premijere Nečiste krvi, prenosi Index.hr.

Početkom 2020. saznalo se za njihov prekid

Svoju vezu su potvrdili pojavljivanjem na Brač Film Festivalu. Pažnju su privukli 2019. godine kada su zajedno prošetali crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Početkom 2020. godine doznalo se da su Jovana i Goran prekinuli. Tada je Bogdan u Berlinu na 70. Međunarodnom filmskom festivalu promovirao film Otac Srdana Golubovića, a na crvenom tepihu nije bilo Jovane, s kojom se dotad pojavljivao na premijerama.

Sada oboje glume u seriji Područje bez signala autora Ankice Jurić Tilić i Dalibora Matanića. Serija se temelji na istoimenom romanu Roberta Perišića, a scenarij potpisuju Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan.

Radnja prati dvojicu Zagrepčana koji dolaze u zaboravljen gradić s ciljem da ožive odavno propalu tvornicu kako bi za misterioznog naručitelja proizveli turbinu kakva se već odavno ne proizvodi. 

U šest epizoda serija prati Olega (Rene Bitorajac), spretnog poslovnjaka, njegovog introvertiranog bratića Nikolu (Krešimir Mikić), Šeilu (Jovana Stojiljković), mladu kustosicu koja se vraća u svoje rodno mjesto, karizmatičnog inženjera, bivšeg sindikalnog vođu Jandu (Izudin Bajrović), mladog Branoša (Goran Bogdan), radnika koji ima sve atribute novog vođe, te opuštenu, bistru, spretnu konobaricu Lipšu (Tihana Lazović), koja se i u najizazovnijim situacijama dočeka na noge.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 17:03