StoryEditor

‘Hrvatska senzacija‘ sudjelovala u Trumpovim prosvjedima pa dobila otkaz

Piše D  /  13.01.2021., 02:01h

Nedugo zatim, legendarnom borcu hrvatskog porijekla, kojeg je krasila titula "hrvatske senzacije", organizacija Legacy Fighting Alliance (LFA) za koju je posljednjih godina radio kao komentator uručila je otkaz. Vijest je objavio sam Miletich, piše Gol.

"Za početak, LFA priznaje ustavno pravo na miran prosvjed. Do nas su stigle sumnjive fotografije koje uključuju našeg komentatora Pata Mileticha, zbog čega smo pokrenuli istragu. Za to vrijeme odlučili smoga maknuti s LFA 97 večeri", navela je organizacija.

Miletich tvrdi kako nije bio jedna od onih osoba koje su provalili u Kapitol, no neki ga MMA novinari optužuju kako odjeven u vojnu odjeću s radio stanicom ne izgleda kao miroljubivi civil.

‘‘Želim da znate kako nitko od ljudi s kojima sam išao prema Kapitolu nije sudjelovao u nasilju‘‘, rekao je 54-godišnji Miletich, koji tvrdi da su mu iz LFA-a rekli kako misle da im trenutačno šteti veza s njim.

Na fotografijama koje je sam objavio na društvenim mrežama Miletich pozira s ljudima koji imaju oznake ‘‘RWDS‘‘, koje znače ‘‘right wing death squad‘‘ (desničarski odredi smrti), piše ESPN.

Miletich  je kao borac nosio nadimak ‘‘Croatian sensation‘‘ i pet je puta osvajao naslov UFC prvaka, zadnji put 2000. godine. Član je ‘‘Kuće slavnih‘‘, jedan od najpoznatijih trenera, a bio je prepoznatljiv i po velikom hrvatskom grbu tetoviranom na lijevoj ruci.

Posljednjih godina dva puta je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 06:57