Article_Top_970x250

Hrvatska pjevačica najavila: ´Živjet ću u kući od gline i slame´

velika promjena

Hrvatska pjevačica najavila: ´Živjet ću u kući od gline i slame´

velj 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

U prirodi kraj rijeke Kupe Ivana je izgradila kućicu od gline u kojoj će uskoro živjeti sa suprugom Krunom i sinom Janom.

Ivana Banfić svoje je snove pretočila u stvarnost. Dance zvijezda 90-ih prije 11 godina prvi je puta posjetila Indiju koja ju je očarala na prvu. Tamošnji način života svidio se Banfić koja je dašak Indije donijela i u Hrvatsku, piše Večernji list.

U prirodi kraj rijeke Kupe Ivana je izgradila kućicu od gline u kojoj će uskoro živjeti sa suprugom Krunom i sinom Janom. Svojom malom oazom mira napravljenom od isključivo prirodnih materijala Ivana se pohvalila na Instagramu.

- Da mi je netko rekao prije 11 godina kada sam prvi puta posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, moš si mislit!! Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore - napisala je pjevačica i pozvala svoje pratitelje da podijele s njom svoja slična iskustva. 

Brojni obožavatelji Ivani su u komentarima uputili riječi pohvale. - Život je savršen kad je skroman i jednostavan i kad živimo u skladu s prirodom. Mnogi ljudi to ne doživljavaju i bez obzira na materijalno što imaju i bez obzira tko su, nažalost frustrirani su i nezadovoljni. Svaka čast Ivana to je život i prava stvar, uživaj u životu i sve najbolje... - samo je jedan od komentara ispod fotografije. 

Dnevnik.ba

 

Tagovi: