StoryEditor

Hrvatica u Juventusu: Slavila sam s Cristianom Ronaldom

Piše D  /  22.05.2019., 10:05h

Bilo je fantastično, iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Bili smo zajedno na travnjaku, naša prva ženska ekipa i dečki iz kluba, javila se Doris Bačić (24), sjajna hrvatska reprezentativka i golmanica Juventusa. 

Utakmicom protiv Atalante Juventus je i službeno proslavio naslov prvaka. Mario Mandžukić slavio je na travnjaku ogrnut hrvatskom zastavom, a na fešti mu se pridružila i Doris, golmanica Juventusa, ekipe koja je dominirala sezonom i u cijelom prvenstvu primila samo osam golova.

- Mandžo mi je čestitao na naslovu i zaželio puno sreće sljedeće sezone. Mi smo na poluvremenu dobili pokal za osvojeni naslov i medalje, oni su to sve dobili na kraju utakmice, pa smo zajedno ostali slaviti na travnjaku. Bilo je stvarno izuzetno, nezaboravan trenutak - kaže nam Doris.

Naravno, na slavlju je bio i Cristiano Ronaldo.

- Je, slavili smo svi zajedno, poslije smo se i fotkali...

Nogometom se počela baviti već s devet godina.

- Počela sam u Neumu, u to vrijeme tamo je bio samo nogomet, pa nisam ni imala neki veliki izbor. Zapravo, na početku sam igrala kao napadačica, a onda je na jednom treningu nedostajalo golmanica i ja sam stala na gol. Tako je počelo i od tada se nisam maknula s gola - kaže Doris.

Prije Juventusa igrala je za Anderlecht i s njim je osvojila prvenstvo i kup te se kvalificirala u Ligu prvaka, prvi put nakon 20 godina. Nakon toga pozvao ju je Juventus. Odmalena je u nogometu, a posebno je vezana za Gorana Jurića, bivšega kapetana Dinama. 

- Goran Jurić nam je obiteljski kum. Često je k nama s njim dolazio i napadač Mark Viduka, pa i Predrag Jurić, tako da sam nekako nogometno rasla uz njih trojicu, koji su sjajni igrači - zaključila je Doris, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 00:39