Article_Top_970x250

Hrvatica u Juventusu: Slavila sam s Cristianom Ronaldom

hrvatska reprezentativka

Hrvatica u Juventusu: Slavila sam s Cristianom Ronaldom

svibnja 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Twitter

Doris Bačić (24), golmanica Juventusa, osvojila je naslov prvaka, a u cijelom prvenstvu primile su samo osam golova. Bila je na terenu Aliianz Stadiona na proslavi naslova muških kolega.

Bilo je fantastično, iskustvo koje nikad neću zaboraviti. Bili smo zajedno na travnjaku, naša prva ženska ekipa i dečki iz kluba, javila se Doris Bačić (24), sjajna hrvatska reprezentativka i golmanica Juventusa. 

Utakmicom protiv Atalante Juventus je i službeno proslavio naslov prvaka. Mario Mandžukić slavio je na travnjaku ogrnut hrvatskom zastavom, a na fešti mu se pridružila i Doris, golmanica Juventusa, ekipe koja je dominirala sezonom i u cijelom prvenstvu primila samo osam golova.

- Mandžo mi je čestitao na naslovu i zaželio puno sreće sljedeće sezone. Mi smo na poluvremenu dobili pokal za osvojeni naslov i medalje, oni su to sve dobili na kraju utakmice, pa smo zajedno ostali slaviti na travnjaku. Bilo je stvarno izuzetno, nezaboravan trenutak - kaže nam Doris.

Naravno, na slavlju je bio i Cristiano Ronaldo.

- Je, slavili smo svi zajedno, poslije smo se i fotkali...

Nogometom se počela baviti već s devet godina.

- Počela sam u Neumu, u to vrijeme tamo je bio samo nogomet, pa nisam ni imala neki veliki izbor. Zapravo, na početku sam igrala kao napadačica, a onda je na jednom treningu nedostajalo golmanica i ja sam stala na gol. Tako je počelo i od tada se nisam maknula s gola - kaže Doris.

Prije Juventusa igrala je za Anderlecht i s njim je osvojila prvenstvo i kup te se kvalificirala u Ligu prvaka, prvi put nakon 20 godina. Nakon toga pozvao ju je Juventus. Odmalena je u nogometu, a posebno je vezana za Gorana Jurića, bivšega kapetana Dinama. 

- Goran Jurić nam je obiteljski kum. Često je k nama s njim dolazio i napadač Mark Viduka, pa i Predrag Jurić, tako da sam nekako nogometno rasla uz njih trojicu, koji su sjajni igrači - zaključila je Doris, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250