StoryEditor

Hrvatica s dečkom prebila gay par u Belgiji: "Mlatili su nas metalnom šipkom"

Piše D  /  14.08.2018., 08:08h

Kako kaže, fotografije su snimljene u Gentu nakon što su dvojicu muškaraca napali njihovi susjedi. Lokalni mediji napadače su identificirali kao 21-godišnju Hrvaticu Yesmine R. i njezinog dvije godine starijeg dečka, porijeklom iz Bugarske, prenosi Index.hr.

Nakon što je objavio fotografije, priča o napadu brzo se proširila medijima.

"Thomasa i mene napali su naši susjedi, bilo je brutalno. Imam hrpu modrica, a Tom je zadobio prijelom kralješka. Moj suprug ima Alzheimerovu bolest, dijagnosticirana mu je prije tri godine. Napali su nas metalnom šipkom. Mene su udarili nekoliko puta po glavi", ispričao je Padovani za Genova Today.

Policija je privela napadače, a Padovani tvrdi da ovo nije prvi put da su on i njegov partner doživjeli napad od svojih susjeda.

"Već četiri godine naš život izgleda kao pakao. Toma su prije dvije godine udarili u glavu, a mene su napali prije dva mjeseca. Jednom su nas sa svog balkona gađali ciglama", opisuje Padovani.

Kako prenose lokalni mediji, mlada Hrvatica dobila je zabranu prilaska dvojici muškaraca, dok je njezin dečko završio u zatvoru. Suđenje im tek treba početi.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 21:27