StoryEditor

Hrvat uništio zvijer! Ha, mislili su da dovode janjca na klanje...

Piše D  /  11.06.2018., 08:06h

Čekali su da izgubim od domaćeg borca čiji je ulazak u ring trajao dulje nego čitava borba, rekao nam je Ivica Trušček (34).

Hrvatski MMA borac s preko 50 borbi u karijeri, u subotu se borio u Engleskoj protiv Colina ‘Freakshow‘ Fletchera, bivšeg UFC borca. 

Dominirao je, a posao je riješio u 2. rundi ‘giljotinom‘.

Nisam imao trenera

- U prvih nekoliko sekundi primio sam neke udarce, pokušao je i low kickovima, ali to je bilo sve. Uzvratio sam direktima, nakon jednog je sjeo na stražnjicu, imao sam i dva rušenja... - ispričao nam je Ivica, koji je u Englesku došao - bez trenera. 

U trošak organizatora put za trenere nije bio opcija pa je Ivica bio sam. Uostalom, to je život MMA borca, koji to rade iz ljubavi, jer od novca nema ni ‘n‘, osim ako nemate bogati ugovor s UFC-om i na samom ste vrhu. 

- Doveli su me kao janjca na klanje. Inače gubim kad nemam trenera, ali sad sam baš dominirao. Ma, ništa ne bi bilo bez mojih prijatelja iz ATT-a, BlacDragona, Kreše Merčepa i malih Terorci. Da nije bilo sponzora JadroMel, BayernGenetik i ReproVet, tiskare Lovreković, kafića Kakadu i Kletica, mljekara Euromilk, JuraSplan namještaja i Birotehnika reklama, ne bih mogao ni platiti kartu do Engleske - dodao je Ivica, koji je slavio protiv bivšeg UFC-ovca koji izgleda kao kombinacija Golluma i Orka iz Gospodara prstenova.

Ivicu nije uplašio.

- Ne znam koga može uplašiti s tim forama, mene nije - dodao je Ivica, kojem je ovo četvrta pobjeda zaredom.

Sad slijedi odmor.

- Da, odmorit ću se i pričekati Forgijev zagrebački fight event - dodao je.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 22:53