StoryEditor

‘Hrvat s konjskim repićem će zabetonirati obranu Arsenala‘

Piše D  /  08.08.2018., 09:08h

Novi trener Arsenala Unai Emery pripremio je 28 milijuna eura za Domagoja Vidu, prenosi 24.sata.

Pišu to danas engleski mediji i navode kako Španjolac ima jako malo vremena da realizira transfer jednog od najtraženijih naših igrača nakon fantastičnog Svjetskog prvenstva. Prijelazni rok u Engleskoj završava 9. kolovoza i želi li osigurati hrvatskog stopera Emery će morati brzo djelovati. Pogotovo što, pišu Englezi, mora najprije prodati Mustafija ili Welbecka.

‘Emery nije zadovoljan obranom koju mu je u naslijeđe ostavio Arsene Wenger i traži hitno rješenje. A vidi ga u Hrvatu s konjskim repićem Domagoju Vidi koji bi trebao zabetonirati propusnu Arsenalovu obranu‘, piše Sun.

Arsenal već ima šest središnjih obrambenih igrača na svom popisu, no Koscielny, Sokratis, Mustafi, Chambers, Holding i Mavropanos ne ulijevaju povjerenje nikome pa tako ni novom treneru. A Vida je na Svjetskom prvenstvu svima dokazao da je igrač za velike stvari i na Otoku su napokon toga postali svjesni te je posljednjih dana krenula utrka za svjetskim srebrom.

Bešiktaš ga je dobio bez odštete prije samo pola godine, Vida se u Turskoj nije snašao i drage volje bi napustio klub, a Otok je više puta označio kao novu željenu destinaciju. Arsenal želi Vidu, on zasigurno ne bi imao ništa protiv dolaska među ‘topnike‘ i jedini je sada problem kratak rok i manjak novca koji Arsenal može trošiti.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 08:19