StoryEditor

Hrvat pronađen mrtav u šumi u Njemačkoj. Uhićen bračni par osumnjičen za ubojstvo

Piše D  /  17.07.2019., 11:07h

Hrvat Kristijan B. (27) je pronađen mrtav u šumi u kod Laufa u njemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj. Pronašao ga je sakupljač gljiva prošlu nedjelju oko 7.30 sati. Policija je privela bračni par iz Laufa an der Pegnitz koje sumnjiče za ubojstvo.

Muškarca (31) su zadržali u pritvoru dok se njegova žena brani sa slobode. Ubijeni i osumnjičeni za ubojstvo su se poznavali. Razlog ubojstva policija i dalje istražuje, piše Nordbayern.de. 

Sakupljač gljiva koji je našao mrtvo tijelo odmah je pozvao policiju. Tijelo su odvezli na obdukciju. Na tijelu su pronašli višestruke ozljede, a neke su bile nanesene nožem. Policija sumnja da su mladića ubili sa subote na nedjelju te da su nakon toga tijelo odvezli u šumu i tamo ga ostavili.

Volio je krivu ženu?

Naime, kako Bild piše mladić se u u subotu oko 23.30 sati oprostio od svoje majke Mare te se nikada nije vratio kući. Bild nagađa i da je mladić ubijen jer je navodno volio krivu ženu. 

Policija je pretražila mobitel ubijenog i našli su podatke da je zadnje komunicirao s osumnjičenim parom. Policija je zaplijenila i vozilo u kojem su tijelo transportirali u šumu.

- Pokušali su sakriti tragove u automobilu no mi smo pronašli tragove krvi ubijenog. Par smo ispitali i davali su proturječne izjave no zanijekali su ubojstvo - kaže policija.

Ženu (29) sumnjiče da je pomagala suprugu, ali su ju pustili jer je sudac smatrao da ne postoji opasnost od bijega i skrivanja dokaza.

Gdje su mladića točno ubili još se ne zna, a policija nije pronašla niti oružje. Motiv, sumnja policija, je najvjerojatnije prihvatni razlog, a istražuje se još i koliko dobro su se žrtva i osumnjičeni poznavali. 

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 14:38