Article_Top_970x250

Hrvat eksplodirao na presici: "Koje ku*čevo pitanje ti je to?! Nemoj me je*at!"

ivan jurić

Hrvat eksplodirao na presici: "Koje ku*čevo pitanje ti je to?! Nemoj me je*at!"

stu 12, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ivan Jurić (foto: screenshot/YouTube)

Ivan Jurić je nakon poraza Genoe od Napolija (1:2) u 12. kolu Serie A na korak od toga da treći put dobije otkaz kao trener tog kluba. 

Prije dvije godine temperamentni i nekonvencionalni splitski trenerski panker bio je hit u Italiji, ali i cijelom nogometnom svijetu. Crotone, klub iz istoimenog, najsiromašnijeg grada u Italiji, senzacionalno je uveo u Serie A. - prenosi Index.

No odmah nakon tog podviga, preuzeo je uglednog prvoligaša Genou, u kojoj je bio istaknut igrač. To je ujedno označilo početak njegova neobičnog odnosa s predsjednikom Enricom Preziosijem.

Jurić je, naime, od njega dobio otkaz u veljači prošle godine nakon 0:5 protiv Pescare. No predsjednik ga je vratio na klupu pred kraj prvenstva da bi ga odmah nakon toga drugi put potjerao. 

Prije tri tjedna Jurića je Preziosi treći put pozvao da preuzme Genou, što je on prihvatio, nakon što je predsjednik dao otkaz Davideu Ballardiniju.

Jurić je treću gažu na dobro poznatoj klupi otvorio sjajno, remijem kod nedodirljivog Juventusa (1:1), ali je u četiri utakmice nakon toga osvojio samo bod pa mu prijeti treći otkaz u Genoi u samo godinu i devet mjeseci.

Pitanje koje se nameće pokrenuli su novinari nakon posljednjeg neuspjeha protiv Napolija, u kojem je Genoa u drugom poluvremenu vodstvo pretvorila u poraz. 

Na konferencije za medije krenuli su izokola, pitajući Jurića je li se poslije poraza čuo s predsjednikom Preziosijem, na što je trener Genoe poludio: 

"Koje kurčevo pitanje ti je to?! Misliš da se ja brinem o tome ili o vođenju momčadi? Nemoj me jebat, nemoj me raspižđivati s takvim pitanjima!" 

POGLEDAJTE VIDEO

Rezultati by SofaScore

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250