StoryEditor

Hrvat Anel Šahinović iz Unsko-sanske županije otišao u Dom naroda

Piše D  /  31.01.2019., 11:01h

Kako je priopćeno iz SIP-a, iz Unsko-sanske županije mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodjeljeni Hadisu Jusiću (Bošnjak), Hajrudinu Haliloviću (Bošnjak), Anelu Šahinoviću (Hrvat) i Rasimu Kantareviću (Ostali). Mandat iz Unsko-sanske županije iz reda Hrvata dodijeljen je nakon provedenog ždrijebanja jer su dvije kandidatske liste imale identičan količnik.

Iz Posavske županije mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH su dodjeljeni Senadu Ahmetoviću (Bošnjak) i Iliji Iliću (Hrvat). 

Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je donijelo i Odluku o zaključivanju i potvrđivanju Središnjeg biračkog spiska za prijevremene izbore za gradonačelnike Grada Doboj i Grada Trebinje i načelnike Općine Bosanski Petrovac, Općine Bosansko Grahovo, Općine Bužim, Općine Domaljevac-Šamac, Općine Drvar, Općine Kakanj i Općine Ribnik sa stanjem na dan 28. 1. 2019. godine u 24.00 sata. U Središnji birački spisak za navedene općine/gradove upisano je 170.892 birača. Prijevremeni izbori za načelnike/gradonačelnike devet općina/gradova održati u nedjelju, 17.veljače.

Dnnevnik.ba

24. travanj 2024 22:43