Article_Top_970x250

Hrvat (22) poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći u Njemačkoj

tragedija

Hrvat (22) poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći u Njemačkoj

lis 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

foto: Screenshot/YouTube/Douaukurier

BMW je divljao autocestom te je udario Audi koji je vozio Hrvat. Mladić je ostao zarobljen u vozilu. Usprkos brzoj reakciji spasilačkih službi, mladić je umro od teških ozljeda.

Hrvat (22) je poginuo u nedjelju navečer u prometnoj nesreći na autocesti A9 između Manchinga (okrug Pfaffenhofen na Ilmu). 

Fenix magazin piše da je vozač (22) BMW-a M4 velikom brzinom jurio autocestom te se silovito sudario s Audijem koji je vozio mladić (22) iz Gaimersheima, hrvatskog podrijetla. 

Njemački mediji pišu da je Audi s 120 km/h u lijevoj traci preticao kamp prikolicu kada je na njega naletio BMW.

Udarac BMW-a je Audi odbacio na travu po kojoj je vozio nekih 150 metara i nakon toga se vratio na autocestu i zaustavio između desne i srednje trake. BMW je udarac katapultirao. Nakon "leta" udario je u metalnu ogradu i sudario se s kamp prikolicom koja je bila u srednjoj traci. 

ozač Audija je ostao zarobljen u vozilu i morali su intervenirati vatrogasci. No usprkos brzoj reakciji spasilačkih službi, mladić je umro od teških ozljeda. Najvjerojatnije je ostao mrtav već nakon udarca BMW-a. Vozač BMW-a je završio u bolnici. Odmah su mu, po nalogu tužitelja, oduzeli vozačku dozvolu.

Vozač (49) kamp prikolice nije ozlijeđen.  Štetu koja je nastala na vozilima su procijenili na 70.000 eura. 

Istraga nesreće i dalje traje, a autocesta je bila zatvorena do 5 sati ujutro, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba