StoryEditor
promjene na prisavlju

HRT prvo maknuo Uršulu Tolj s Dore, a sada joj je ukinuo emisiju

Piše desk  /  17.08.2022., 10:50h

Uršula je dosad petkom vodila emisiju "Kod nas doma" u kojoj su joj u goste dolazile glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije. Iako je emisija imala zadovoljavajuću gledanost i dobre komentare, vodstvo HRT-a odlučilo ju je ukinuti, a razlog zasad nije poznat

Na HRT-u uskoro kreće jesenska shema, a u njoj neće više biti mjesta za Uršulu Tolj (49), voditeljicu koja na državnoj televiziji radi više od 25 godina, doznaje Slobodna Dalmacija

Uršula je dosad petkom vodila emisiju "Kod nas doma" u kojoj su joj u goste dolazile glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije. Iako je emisija imala zadovoljavajuću gledanost i dobre komentare, vodstvo HRT-a odlučilo ju je ukinuti, a razlog zasad nije poznat. 

Podsjetimo, Uršula je u studenom prošle godine smijenjena s mjesta urednice Dore, a na to mjesto vratio se urednik HTV 2 i v.d. urednika HTV 1 Tomislav Štengl, koji je Doru vodio i 2020. godine kada je pobijedio Damir Kedžo.   

– Odlukom Ravnateljstva HRT-a došlo je do promjene u ekipi Dore 2022., kao i na čelu hrvatske delegacije na Eurosongu 2022., te će Uršulu Tolj na tom mjestu zamijeniti Tomislav Štengl – poručili su tada s HRT-a.

Tolj je u travnju na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja pratitelja, a jedno od njih bilo je i vidi li se ponovno u ulozi šefice Dore. 

- Iskreno, ne znam bih li se ponovno upuštala u to da me pitaju. Morala bih dobro razmisliti - odgovorila je. Kazali su joj i da je odlično odradila posao. 

- Nisam mislila da ćete se opet vraćati na to, ali hvala vam na ovim riječima. Ja sam stvarno dala sve od sebe tad - zahvalila se.  Uršula Tolj u prošloj je sezoni bila na mjestu urednice showa "Zvijezde pjevaju", a na kojim će projektima iskusna urednica raditi u novoj sezoni, ostaje za vidjeti. S obzirom na to da je Tolj dosad pokazala svoje sposobnosti na nizu projekata, a i imala je dobre kritike gledatelja, ne sumnjamo kako će joj HRT naći novi zanimljivi projekt. 

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 07:07